Een zakloze stofzuiger kan heel handig zijn

Schoonmaken van je huis, het hoort het nu eenmaal bij. Er zijn maar weinig mensen die echt blij worden van stofzuigen. Het is immers een behoorlijk vervelende klus.

Op zijn minst moet er toch wel 1 keer per week worden gestofzuigd, alhoewel het eigenlijk beter is om het meerdere keren per week te doen. De lucht in je woning blijft daar een stuk schoner door en dat is weer goed voor je gezondheid.

Nooit meer nieuwe zakken kopen met een zakloze stofzuiger

stofzuigerWat behoorlijk irritant kan zijn is het moment waarop de stofzuigerzak vol is geraakt. Zeker als je geen nieuwe zakken in voorraad hebt liggen.

De stofzuiger doet het dan vaak nog wel, maar er is heel erg weinig zuigkracht waardoor de kamer niet echt netjes schoon wordt.

Je moer dan weer helemaal naar de winkel toe om nieuwe zakken te kopen, of deze via het internet bestellen. Niet bepaald heel erg handig. Om dan nog maar te zwijgen over de typenummers die je moet weten. Want als je net naar de winkel gereden bent voor stofzuiger zakken, dan komt het nog wel eens voor dat je het verkeerde type gekocht hebt. Hoe vervelend is dat!

Daarom is het zeker handig om bij het aanschaffen van je volgende stofzuiger eens te kijken naar de beste stofzuiger zonder zak. Daarmee heb je die zakken in de toekomst helemaal niet meer nodig en kun je het verzamelde stof zo wegkieperen. Super handig!

Geld besparen

Natuurlijk is een zakloze stofzuiger wel iets duurder dan een ‘reguliere’ stofzuiger, maar je moet niet vergeten dat je er op de lange termijn waarschijnlijk geld mee kunt besparen. Al dat geld dat je door de jaren hebt uitgegeven aan stofzuiger zakken is waarschijnlijk behoorlijk opgelopen.

Als je nu toch aan een nieuwe stofzuiger toe bent (bijvoorbeeld omdat de oude niet meer zo krachtig is) dan is het zeker de overweging waard om voor een zakloze stofzuiger te kiezen. Na enkele jaren ben je waarschijnlijk namelijk een stuk voordeliger uit!